Pescarii la Poligraf

Pescarii la Poligraf
Pescarii la Detectorul de Minciuni
_2012_

Testul cu detectorul de minciuni devine obligatoriu in proba de pescuit sportiv

pescar la detector de minciuni

Pescarii sportivi au luat foc dupa ce federatia internationala de profil a decis sa introduca testul cu detectorul de minciuni in toate probele de pescuit sportiv. Pescarii spun ca refuza sa fie verificati cu detectorul de minciuni si ameninta ca se vor retrage din toate competitiile daca masura va fi implementata.

Forul suprem nu pare insa impresionat de revolta pescarilor si spune ca, din ratiuni financiare, este nevoita sa introduca acest test. Decizia lor este intarita de testele efectuate in trei competitii de pescuit sportiv, din care a reiesit ca, in proportie de peste 90%, raspunsurile pescarilor nu au reflectat realitatea.

Miza acestei decizii o reprezinta credibilitatea scazuta a competitiilor de pescuit sportiv, motiv pentru care drepturile de televizare sunt achizitionate la preturi derizorii. „Nimeni nu vrea sa urmareasca competitii in care sportivii umfla artificial performantele pe care le obtin. Fair-play-ul competitorilor trebuie sa fie mai presus de interesele personale”, spune presedintele Federatiei Internationale de Pescuit Sportiv, Biban Krapesty. „E timpul ca pescarii sa-si castige credibilitatea”, a mai spus acesta.

Sursa: www.timesnewroman.ro
:):):)
Accesat: Nov_2015
###