LOCATIA EXAMINARII POLIGRAF

LOCATIA Examinarii Poligraf

 

Examinarile Poligraf au loc, de regula, in locatiile KNUT din Bucuresti.

Examinarile Poligraf pot avea loc, daca este cazul, si in locatiile Beneficiarilor.

Locatiile Beneficiarilor pot fi situate pretutindeni, incepand din zona Bucuresti-Ilfov, continuand pe tot teritoriul Romaniei, sau chiar pe teritoriul altui stat.

Disponibilitatea examinatorilor nostri exista, dar Beneficiarul trebuie a lua in calcul costurile generate de cheltuilile aferente deplasarilor si daca nu cumva este mai eficient sa identifice un examinator poligraf din zona sa de confort geografic.

O discutie/negociere prealabila – este necesara inainte de a stabili exact conditiile si locatia desfasurarii examinarii poligraf, daca aceasta are loc in locatiile Beneficiarilor.

In principiu, Examinarea Poligraf poate avea loc in orice locatie a Beneficiarilor, daca exista un minim de conditii necesare si suficiente efectuarii acesteia.

In locatiile beneficiarilor, orice incapere decenta cu destinatia birou standard, este pretabila pentru Examinarea Poligraf daca indeplineste si urmatoarele cerinte:

  •  suprafata este de minim ~ 16 mp;
  •  mobilierul este adecvat (tip birou / office);
  •  sistemul de climatizare este functional (aer conditionat, incalzire);
  •  exista conditii optime de protectie la orice stimuli perturbatori ( la stimul sonor, luminos, etc), (! este foarte important ca incaperea sa nu fie expusa la niciun fel de zgomote !);
  •  conditii igenico-sanitare adecvate;
  •  electricitate 220 V;
  •  accesul la internet este util, dar nu necesar;
  •  alte conditii solicitate de examinatorul poligraf.

In locatiile KNUT, pregatirea incaperilor pentru examinarea poligraf este in sarcina examinatorilor poligraf.

In locatiile KNUT, incaperea destinata examinarilor poligraf poate avea diverse denumiri: ”Cabinet”, ”Laborator”, ”Birou”, ”Camera”, ”Cancelarie”, ”Sediu”, ”Locatie”, ”Centru”, ”Departament”, etc., in functie de lexicul si de alegerea examinatorului poligraf.

 

In principiu, acea locatie, acea incapere unde se afla un examinator poligraf, un aparat poligraf si un subiect al examinarii poligraf, poate avea orice denumire.

Daca Examinatorul Poligraf a decis ca locatia Beneficiarului este pretabila unei Examinari Poligraf, totul este in regula.

 

Este cunoscut faptul ca personalul militar sau contractual civil din domeniile speciale specifice, in exercitarea calitatii de examinator poligraf, efectueaza examinari poligraf in conditiile vitrege din teatrele de operatii, in baze militare, in corturile din desert, in adaposturile din jungla, in zonele de detentie ale suspectilor de terorism, etc.

S-au efectuat examinari poligraf si in avioane, in submarine, pe nave si pe portavioane.

! Atentie !

In nicio situatie si in nicio circumstanta,  Raportul Poligraf  nu se emite in ziua efectuarii Examinarii Poligraf !

Este necesar un minim de 24 de ore intre examinarea poligraf si emiterea raportului poligraf aferent.

Astfel, Beneficiarul trebuie sa fie avizat ca, indiferent de locatia Examinarii Poligraf, nu primeste pe loc  Raportul Poligraf.

 

Decizia finala cu privire la procedura Examinarii Poligraf apartine in totalitate Examinatorului Poligraf.

 

Pentru informatii suplimentare

e-mail: office@knut.ro

www.knut.ro